Rozmar

Rozmar

Anotace: ---

Chtěla bych se,

                aspoň na chvíli,

schovat za závojem tvých řas.

Chtěla bych,

                třeba na vteřinu pouhou,

slyšet tvůj hlas

šeptající moje jméno.

 

Až otevřeš oči

                a splyneš s mojí touhou,

pak tam, za oponou svých víček,

najdeš mě,

najdeš nás,

                v síti hříček

                                     lásky.

Autor FroniXY, 29.02.2016
Přečteno 212x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Jin&Jang, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

oponáááá...herdek kde je ten kulisák...

02.03.2016 10:28:26 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí