Zápisky angíny na neschopence

Zápisky angíny na neschopence

Anotace: U3H! Promo Mixtape. Scorpion Live.

Texty. Experimentalni freestyle fire politika! Bars 6*8 multisylabilita 

Scy Poematica je lyrik a producent a je svůj label


Mc Tetsuo (Scy Poematica) je součástí U3H!SOUND a je to hype manic spinner

ztělesňuje šíleného vědce nerda a zběsile firujícího vizionáře

na ravu způsobí buď poprask nebo výtržnosti

nesnáší nudu a ospalý dav raverů

texty o všem co jej právě napadne

zároveň je producent a experimentátor

inciciátor celého projektu

konstruuje různé zápisy a koncepty

které pak utkává do multisylabických vzorců

které různé mixuje v závislosti na frekvnecích mixů

a koherenci celkové vibrace místnosti

často spinnuje jen s mikem v rohu místnosti

a absorbuje celou vesmírnou škálu frekvencí

zabývá se spektrálními modulacemi formacemi vědomí

a novými možnostmi poznání vesmíru skrze živé performance



Houčiman je Dj který roztáčí kola jak na skejtu 

tak za mixáky a playery motá bassové linky

brka neura i jump upy a jeho sety bývají energické koktejly

našláplé selekce plné pozitivní energie

a hypu konečně si našel místo aby ostatní tančili

jak on píská začínal ve virtual Djji a pak se dostal konečně 

na techniku


Zimajz je lyrik a producent komponuje v pozadí

experimentuje a píše učí se o zvuku a designu

vystupuje do trojice jako druhý Mc s českou panelákovou

a vesmírnou flow a rapovými kořeny spolu s tetsuem 

jedou na padu looperu a synťáku 

do živých mixů nástroje a vibrace!


(Nápad zapojit do živých setů jemnějšího ražení 

liquidů experimentů a halfstepů saxofonistu 

Adama Strašáka který by přinesl živé sóla) 


Promo Mixy selekce:

SCORPION (NEURO/SOUNDESING)

SCROLLER (JUMPUP/PSY)


Lyrika:


Killer is thé Basslines

(projekce hype/hyperaktivita/linky a hlášky před dropem a nástupem)

Snare snuff

(výbrky/disgrese/regrese/masivy/dropy)

Kickbolds 

(Fondy/hlasová textura/barvy/modulace)

Killswitch zoner 

(změny/transmutace/roviny/storygripy/back up/switche)

Jump on bitch! 

(gravitace/silenstvi/manufaktura/agrese/emoce)

Step on my trip bro 

(psychoza/bratrstvi/psychedelika/tripy/halucinace/sny)

Hit and grid 

(narazy/plochy/asociace/vrstveni/sylabilita/masky)

Neuro robots 

(budoucnost/technologie/mamutí lodě/světelný pohon/nadčasovost)

33 pills

(scéna/drogy/reflexe/vizuál/efekty/účinky/stavy/sny)

Crystal dust 

 (síla/možnosti/adrenalin/dopamin/cesty/bedny/lidi/láska)

 

Témata v závorkách vyvolávají nebo stimulují reflexe a nástup extáze.

 

 

Autor Happyyz, 29.02.2016
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí