Slunci s jeho aspekty

Slunci s jeho aspekty

Anotace: ...

Krásné ráno, pěkný den.
Buď můj Bože pozdraven.
Sílu slunce z rána nasávám,
v dni celistvém ji pak zas ze sebe vydávám.

Láskou i radostí mne slunce naplňuje,
tak i já jimi působím, a to mne uklidňuje.
V lásce i radosti světem procházím,
pozdravy Bohu v úsměvech svých doprovázím.

Jak krásnou sílou to slunce raní září,
příjemnou energií harmonie můj pocit utváří.
Při archanděli Michaeli slunce svítá,
z Malachimů, jeho andělů, je energie nabitá.

Co k tomu světlu žlutému s vládou andělů?
Nic nenapadá mne verbálního, zato dosti vjemů.
Vjemy o radosti, nádheře, harmonii a kráse,
stejně jako láskou naplnění, když kůň se pase.
Autor RešHeNúnHe, 08.02.2007
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí