Už nevím kam

Už nevím kam

Anotace: Zase chvilku byl sem volným vlkem, a necítil škubání vodítka za mým krkem. Chtěl bych prérii bez p...

Zase chvilku byl sem volným vlkem,
a necítil škubání vodítka za mým krkem.
Chtěl bych prérii bez peněz a vlastnictví pozemků,
a potom měl by každý i tu pravou milenku.

Jenže i ten kámen kde sem včera čůral,
náš obecní úřad prý už za úplatu udal.
Že dá práci mnoha slušným lidem … říkali,
ale všichni víme, že zase jenom kecali.

Ještě mají mastné pusy,
za to jak prodávají naší země kusy.
Aby nás tam za symbolickou korunu,
Japonci dřeli k úmoru.

A za to co nám dají mistři z Tokia,
půjdu na Revenanta Leonarda Di Capria.
Já raději za domem bych něco jen tak hrál,
ale není s kým a tak sem sám sobě spoluhráč i král.

Nechal jsem se tedy zase zajmout,
bezhlavě prvním otrokářem …..najmout.
Ale když jste zase víla, rytíř nebo vlk,
raději než vodítko – nastavíte meči krk.

A tak zase v noře sám,
bavím se jen tím .... co k večeři si dám.
Autor TF, 01.03.2016
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vlky já rád ,bez otěže a absurdit kolem...
svěží vítr ve vlasech přeji :-)

01.03.2016 21:14:39 | Danger

děkuji :-)

02.03.2016 10:16:20 | TF

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí