Bojím se

Bojím se

Anotace: Bojím se toho co bude, až mě opustíš Bojím se toho co bude, až mé srdce sníš Bojím se toho co bude...

Bojím se toho co bude, až mě opustíš
Bojím se toho co bude, až mé srdce sníš
Bojím se toho co bude, až zjistíš že má duše chabá je
Bojím se tvého odchodu, můj nesplněný sne

Bojím se všeho, co na mě zle hledí
Bojím se toho, že zlá zapomění tvůj mozek snědí

Bojím se života
Bojím se smrt
Bojím se i toho, že nikdy nebudu mít děti

Vím že má mysl, není tak daleko jako ta tvá
Vím že tvá mysl, není ve skutečnosti vůbec zlá

Tvůj hlas je silnější, než-li stovka silných mužů
Tvá slova jsou ostřejší, nežli stovka nabroušených nožů

Bojím se života
Bojím se smrti
Bojím se i toho, že nikdy nebudu mít děti

Občas mám pocit, že nenávist v tvém srdci vládne
Že rudá růže, jež do krásy kvetla, pomalu vadne

Je to ta samá růže, co osaměle navzdory vedle plevele vyrostla
A do podoby pampelišky, ten ohavný trs vynesla

Bojím se tebe
Bojím se sebe
Bojím se noci
Bojím se, že mne roztrhají vlci

Já strácím se v hloubi, tvé Rockn´rollové duše
Ty bez zájmu, pokrčíš rameny suše

Když tvé oči, na mě s úsměvem hledí
V tuchvíli odejdou, veškeré obavy i smetí
A když tvé rty se přiblíží k mím
Mám konečně pocit, že se ničeho nebojím
Autor madness.is.freedom, 03.03.2016
Přečteno 210x
Tipy 2
Poslední tipující: Vyvrženec, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí