Do mračen na koňském hřbetě

Do mračen na koňském hřbetě

Anotace: :)

Vlastnila jsem nejhezčího koně

a aspoň pro jednou 

to nebyl ničí hřích...

 

Byl to Alan a kopyta měl

namodralé literem a litrem

ničeho a všeho

co v normálním světě 

nejspíš neexistuje.. 

 

Lehla jsem si na záda

vedle svého koně

prosila 

a snila... 

 

ale můj Alan 

stejně někam 

zmizel...

 

A tak zase možná zítra 

přítel duševního světa 

mě na pár

okamžiků vezme 

 

někam, kde nikdo není sám...

 

 

 

 

 

 

Autor Woski, 06.03.2016
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí