Radiologie

Radiologie

Anotace: ..

V hlavě zmatek mám,
můj mediku, kouzelný radiologu,
přesto, že tohle znám,
stejně, vítej v mém monologu.

Prohlédni si rentgenové snímky,
co se se mnou stává,
můj tep? nekonečně rovné přímky,
když se na mě podívá.

Zastaví se srdce, není tu naděje,
doktore, není jak jí zachránit?
je, podíval se, usmál se, hřeje,
rozhodla se podlehnout, nebránit.

Přišel jsi mě oživit, oslovit,
ale co ty obrázky zlomeného těla?
a zlomeného srdce a banalit?
"nový začátek", jeho slova zněla.

Dle lékařovy převzácné ordinace,
ráno večer, dvakrát denně,
na lásku jen láska zněla indikace,
"milovat", řekl mladé ženě.
Autor someone.else, 07.03.2016
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básnička povedená, ale obsah mě trhá na kusy..a přitom vim že náplasti si na otevřený zlomeniny srdce vždycky lidi dávaj...

08.03.2016 04:44:39 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí