odplouvám

odplouvám

Odplouvám zabořen do utrpení druhých
zabořen do smyslů lásky která vždy končí smutkem
zklamáním a rozervanými šaty

rozporuplnými sny o naději
které se vkrádají do srdcí naivních lidí
a čekám na odpověď

na druhou stranu knih, jež jsem nikdy nebyl schopen přečíst
šokován zaplněnými stránkami o víře v lepší svět
Autor madness.is.freedom, 07.03.2016
Přečteno 223x
Tipy 6
Poslední tipující: Móny, Jin&Jang, Lagedama, Nikita44, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když čteš vzad, je lepší to otočit : D

08.03.2016 22:53:34 | Papagena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí