Proč není sníh, když je zima?

Proč není sníh, když je zima?

Anotace: ....

Smutně koukám na oblohu
venku nevidím ani nohu.
Uplakané počasíčko
půjdu najít paraplíčko.

Mám lék na ty proudy vody
nazuji gumáky do nepohody.
Slunce svítit by snad chtělo,
jenže zatím neuspělo.

A tak kličkuji ulicema,
proč nepadá sníh, když je zima?
To počasí se snad zbláznilo
místo ledu blátivo...

Autor WIRUS, 08.03.2016
Přečteno 416x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí