Lana

Lana

Anotace: ---

Jsme jako provazochodci

balancující nad propastí

zapomnění.

Jediný poryv větru 

a skončíme jako hromádka kostí

na samém dně.

 

Krůček po krůčku

suneme se odnikud

nikam,

žehráme na osud,

který s námi houpe,

bim, bam.

 

Hnáni svými touhami

snažíme se být tam

a ne tady,

v síti vzdušných lan

hledáme to, čemu se říká

život ...

 

Autor FroniXY, 08.03.2016
Přečteno 310x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Nikita44, Jin&Jang, Pavel Vlček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten máme...

10.03.2016 23:47:49 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí