Dívám se jen zdáli

Dívám se jen zdáli

Anotace: Raději jen z dáli...

Já dívám se jen z dáli,
Jak se mé sny pálí,
Jak plameny odnáší
Všechno, co mne potěší.
Dívám se jen z povzdálí
A ze snů, co mi zůstaly,
Pokouším se stírat prach.
Nejde to, tak skrývám strach…
Dívám se a stojím vzadu
A nepřiznávám si tu pravdu,
Že ze snů mi teď nezbývá
Než vzpomínka mizivá…
Dívám se a utíkám
Před tím, co lidem neříkám,
Před tím, co si potají
Myšlenky mé šeptají.
Dívám se a hledám lék,
Lék na slzy a na smutek,
Avšak nacházím jen černou noc,
V níž marně křičím o pomoc.
Dívám se a skrývám slzy
A vážně mám strach, že už brzy
Myšlenky mé přemluví
Tělo k výhře bolavý…
Autor SusanNortonova, 08.02.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí