Soukromý vesmír

Soukromý vesmír

Anotace: ...

Jak prstence Saturnu,
divokost a hudba snů,
krouží kolem našich myslí,
jenž jsou nudou zaměstnané.

Loď se zlomenými vesly,
nikdo k břehu nedostane,
provede nás vlnami,
až k počátku další tmy,
možná, že i někam dál.

Tam, kde náš strom vesmírný,
ještě smutek nepodťal.
Autor Vraby, 10.03.2016
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Danuela
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí