Jaro

Jaro

Anotace: Pro letošní jaro

Jaro tuká na dveře,
proutek z vrby chystá.
Miska na stole
vajíčka už skrývá.
Tráva zelená se,
je nám krásně.
Mraky hnány větrem,
slunce vítá,
ráno dříve svítá.
Kočka oči mhouří,
na polích už se slouží.
Květiny se už probudily,
jejich barvy všechno okouzlily.
Včelky vábí, vůní svádí,
dívkám dají pousmání.
Autor lesní víla, 11.03.2016
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí