Hora

Hora

Anotace: .

Až zjistíš jak
nezbytné je číst, psát a počítat své sny
odstartuješ

nesnadné to je
odlepovat svou masku z obličeje reality
abys přežil těch pár minut
pochodu přes přechod se zatajeným dechem

chtělo to tréning a výsledkem je ozývající se ticho
tvé nápadné očekávání jej slyší až
příliš napjatě v tepu svého strachu

strhni ho v okamžiku nejvyšší frekvence
s sebou pěkně nahoru a musíš to udělat
rychle, rychle dřív než
dřív než se probudíš
Autor Aaliyan, 13.03.2016
Přečteno 326x
Tipy 10
Poslední tipující: jitoush, enigman, Frr, básněnka, Jort, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

stržené náplasti...

14.03.2016 19:38:31 | enigman

jsem asi Arachné s provazochodeckou tyčí
jen most se ztiší
s maskou trámů
když objevíš jen mne samu

ohořelá skřípu
že to chce trénink a ne jenom pípu?


tvý ticho stalo se i mým
čekávám a ve snech s tebou spím...

13.03.2016 18:41:31 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí