Omluva plané naděje

Omluva plané naděje

Anotace: Potěšil by nějaký komentář..

Mezi hromadou barevných

sklíček jsme občas

si pořezali ruce

a dívali se každý 

někam jinam


oči se zdáli býti slepé

 

Snad schválně jsme

si nevěnovali pozornost

jen čekali od druhého 

kousek citů

pro chvilkové omluvy

 

které asi stejně nemají smysl

 

S planou vírou jsem čekala

zda jen něco...

ale stále nic

a já jsem byla sama

dál

...

se spálený svědomím

jsem stále sama

 

Autor Laven De Brig, 13.03.2016
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: ElaJah
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco mi to připomíná

13.03.2016 16:54:23 | Papagena

A co ti to připomíná?

13.03.2016 18:06:44 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí