přemýšlel, jen když chodil

přemýšlel, jen když chodil

Anotace: dobrá knížka se ve hřbetu neohne, ani když příběh v ní stojí za nic

.

 



k. jednou řikala
on si lidi hrozně idealizuje
a pak je zklamanej
-no to zní jako já
pak mi jednou koukala do bloku
co to tam máš? sebrala mi ho
aha
chlap

(chlap?...)
vyznávám se toužím po bezčasém štěstí
hledám boha mezi lidmi
hledám boha v sobě

bůh, to je to dobrý v nás
co? dyť v nás nic dobrýho není
a v nich?
a to myslíš jako koho?

nějak si nedovedu představit, že bych ti někdy říkala miláčku
faktem ale je, že mě k tomu nikdo nenutí
našla jsem boha mezi lidma

v nich . a byly to střepy
i ty ho máš a proto krvácíš
chci tě zachránit, ale nemůžu.
přesto ti to obden slibuju
a ty mně
nejkrásnější na tom je, že
co máme mezi sebou je tak virtuální

a konečně vim co je to klišé "married in spirits"

tohle je moje nejoblíbenější knížka
tak už mi řekni

kdo nás to sakra takhle napsal?

 

 

P. S. Ještě neotáčej stránku.

 

.

Autor Zylberstein, 14.03.2016
Přečteno 300x
Tipy 9
Poslední tipující: Jort, enigman, bogen, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nejprve si olíznu prst...

15.03.2016 05:47:43 | Jort

ty...

14.03.2016 18:53:05 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí