vybledlý tempery

vybledlý tempery

Už ani nevím co psát
moje slova jsou vyplácaný jako starý tempery
a já bezduše čmárám na plátno
jako bych kreslil druhou monu lisu

Tuším že to nemá smysl
Tuším že nechceš o mé studené dlaně bojovat
ale já
s dětinskou naivností

stále věřím v lepší dny
v to jedno krásné ráno
kde se barvy na plátně rozjasní

a já nebudu kreslit již těmi vybledlými břečkami na své paletě
Autor madness.is.freedom, 14.03.2016
Přečteno 211x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí