sax

sax

Anotace: pochopí jen teknař :D

v šíleným rytmu Saxu
moje nohy zběsile rychtěj

je to říše divů ve kterou se propadám
je to země bez pána
a s kloboučníkem za zády

jen letmo ho pozdravím
a dál se topím v moři netvůr

ruce mi kroužej kolem hlavy a neptaj se jak
a s euforií v mým srdci
rychtím dál

v tom nespoutaným rytmu Saxu

https://www.youtube.com/watch?v=IKWjaZ-Ik6Q
Billx- sax
Autor madness.is.freedom, 15.03.2016
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí