odešla jsi

odešla jsi

Anotace: pro moji zesnulou mamku

podívala jsi se do černočerných očí
příliš brzy na můj vkus
příliš nepatřičným způsobem se mi zdá

leč ve světlo ses obrátila
a já tě vidím tou nejzašší nostalgií
na nebi plném hvězd
z nichž jsi tou nejjasnější

v posledních úlovkách, jsem si vzpoměl na tvůj úsměv
a s představami, že s tím samím si ulehla do černého moře
poodhaluju vysvobezení tvé ztýrané duše

a i přes to vím že tu jsi
a v divokém víru naděje
čekáš na mé obejmutí, tam mezi hvězdami, kde se jednou znovu schledáme
stejně tak jako já

čekám až mi vůně rebarborové buchty znovu udeří do nosu
a v poklidném rytmu kytary
porozprávíme o prázdných lahvích od vína

a s tou nejzašší nostalgií
budu navždy vzpomínat, na slzy splozené z paluby titancu
a z tvého laskavého srdce
které mi kdysi darovalo život

for my mom

I Love U
Autor madness.is.freedom, 17.03.2016
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: Móny
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí