Nudná přednáška

Nudná přednáška

Anotace: Cenzurovaná verze, pro případné zájemce pošlu originální verzi :-)

Přednáška začíná,
nuda jak kráva
pomalu usínám
slyším i páva.

Bezďák nám přednáší,
to je snad sranda,
a smrad to obnáší,
není můj fanda !

Nikdo ho nevnímá,
mluví si pro sebe,
jeho hlas skomírá,
nepůjde do nebe.

Nekouká na nás
a čumí furt mimo,
lepší kus vína
a jemu limo.

Tak si tu svačím,
je mu to jedno,
když rukou tlačím
na jeho stehno.

Zkrátka má svůj svět
a jede si svou flow,
hodina á la nuda a šeď,
tenhle dědek je low.

Autor boneslash, 18.03.2016
Přečteno 525x
Tipy 8
Poslední tipující: Loveless, Amonasr, Freak, Frr, Pavel Vlček, Papagena
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:DDDD ST

18.03.2016 22:35:25 | Papagena

Děkuji, je libo necenzurovaná verze? :D

18.03.2016 22:42:46 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí