Bubliny

Bubliny

Anotace: ...

Dýcháš v rytmu tamtamů
a palouky ti naslouchají
myslíš na placentu ohniváka
tu orlotvárnou hvězdokupu
jak vibruje ve světlinách mechů
a ve frontě na zářící zorničky
zamrzly v medu tvoje vrkoče...

Číháš za cihlou zlata
ve vraku z láskobolných ruin
a noc pije inkoust z per pošetilých
to jen démoni hrají bridž
a prozařují – odlesky tamburín
a tvá tvárná nehtová lůžka
polykají slzy vláken křižáků
tvé panenky zmodraly
poblíž venušina pahorku...

Karma je jako fotopast
anonymně stopuje pár hvězd
když oživlý kámen zapláče
zašeptají žáruvzdorné rampouchy
o bublinách zrození
o malinách probouzení...
Autor Pablo Kral, 19.03.2016
Přečteno 395x
Tipy 5
Poslední tipující: gallatea, enigman, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pekne dielko, plne originalnych obrazov

06.11.2021 23:37:01 | gallatea

praskají...

24.03.2016 14:15:59 | enigman

ST - je dobré mít představu o tom, co skutečně je.

19.03.2016 21:43:26 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí