Elektrický ohradník

Elektrický ohradník

Anotace: Takhle by se ale sestřičky chovat k pacientům neměly...

Nějaký člověk běží kol elektrického drátu:
,,Já chci zase vidět mámu, chci zas vidět tátu!"

Karma ale zřejmě měla trochu jiné plány,
Zakopl a hned se dočkal elektrické rány.

Hned přiběhli doktoři, chopili se jeho těla.
,,Co tu ten náš šílenec, zase dneska večer dělá?!?!

Jen co zase pacienta uložili na lůžko,
zvolal: ,,To snad není možné, vždyť to jsi ty, Maruško!"

Stoletá sestřička řekla: ,,I ty génie,
ta tvá kamarádka přece dávno nežije!"

Takový má tedy život tento mladý nešťastník,
který každý den v Bohnicích naráží na ohradník.
Autor EmmaG, 20.03.2016
Přečteno 233x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí