Rudice

Rudice

Anotace: Pro svou rodnou vesnici

Byla jedna vesnice,
jméno měla Rudice.
Ruda se v ní těžila,
jméno tímto zdědila.
Podzemím se potok ztrácí,
hledají ho jeskynáři.
Chodby chladné podzemí skrývá,
krápníky je obepíná.
Písek navál prý sem čas,
aby práci měl každý z nás.
V rybníčkách se rybky smějí,
po loukách tu víly dovádějí.
Autor lesní víla, 21.03.2016
Přečteno 222x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jasné a hezké...;-)

21.03.2016 22:15:19 | bogen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí