úsměv Mony lisy

úsměv Mony lisy

Umělec dokreslil úsměv, na jehož dokonalost nemohl přijít
utopil se v nesmrtelnosti
jen aby nalezl ženu již bude milovat
a úsměv, který mu doposud scházel

A z neskrotných výšek
odkud ptáci na nás shlíží
padají hvězdy
naplněné falešnými vzkazy o lásce

které plní hlavu pokřivenými slovy
a lživými myšlenkami
jejichž závoj neprokoukneš ani ty sám

úsměv získal

srdce však už ne

a proto teď už jen hledí na krásný úsměv své Mony lisy
co jej kdysi inspiroval k lásce
která mu nadále koluje v krví
Autor madness.is.freedom, 21.03.2016
Přečteno 487x
Tipy 5
Poslední tipující: Móny, Nikita44, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzácné spojení citu a moudrosti...to potěší...:-)

22.03.2016 05:01:49 | Móny

Úsměv jako falešný vzkaz lásky... Moc pěkné

21.03.2016 22:51:34 | hselby

tajemný usměv a Leonardo za ním;)

21.03.2016 15:17:10 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí