Šifra M

Šifra M

Anotace: Par sjednocujících reflexi k mojí letíte vizi. ..

Na chodníku 

který je dlaznen 

Paprsky lidské pozitivity 

 

Se objevuje postava 

valící se jako basova linka 

mizejici do nescislnych ok 

 

Jsou to jednotky binárních

a singularnich systemu 

Rodicich se v individualitu 

 

Mezi jeskyni a vesmírnou lodi 

planeta projekci s pazourku 

filmové existence a hologramu 

 

Dulezita tazani proběhla 

v minulých dva a dvaceti stoletich 

mnoho absolutních otázek zůstalo nedotčeno

 

Oprášili jsme stare modly 

abychom dosáhli udrzitelne budoucnosti 

a světlo ozarilo motivy kolektivního osvícení 

 

Mladi lidé začali vytycovat svuj úděl 

do zatomysu raketového věku 

a kosmické budoucnosti 

 

V popředí stal vizionář 

jeho mysl obtekalo měsíční světlo 

útrapy překážky strach závist i nenávist 

 

Mimo zanehnute hranice 

mimo zanehnute možností 

dal za cihlovou zed přítomných nářků 

 

Dálnice našich životů 

spatřila svého tvůrce 

dorazila zadními vrátky k nekonečnu 

 

Stabilní Vidina se zhmotnila 

dopravili jsme člověka 

puvodne na Mars 

 

Na měsíc Io 

na vzdálené pustině

monumenty suborbitalnich plachet 

 

Znovu přijmi zodpovědnost za Vesmir 

...

---

Po ochozu se prochází loutkář 

mezi neviditelnymi synergickymi vibracemi 

Fraktaly a energiemi 

na ochozu vládne jedna ruka 

...

 

 

Autor Happyyz, 21.03.2016
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí