Průjem

Průjem

Anotace: -

Průjem mě honil,
já slzy ronil,
na dveře od hajzlu,
bušil a zvonil,

byly to vajíčka,
byla to tatarka,
na tuhle stravu,
potřeba embarga,

už jdouce z práce,
v křečích se obrace,
ach ty má atrapo,
co jsem komu udělal,
na střevní stěny,
buší mi gestapo,

dveře od wc otevřeny,
iluze opět prozřeny,
byl mi to ale pořádný fičák,
když takhle najednou,
chytil mě močák,

náhle jsem spojil příjemné,
náhle jsem spojil užitečné,
jel jsem to stereo,
na wc míse matečné,

na konci směny jsem sil téměř pošel,
najednou zděšení,papír nám došel,
nikde nic kolem,jen v kapse peněženka,
vytřel jsem se s Masarykem,smůlu má snoubenka

no uznejte přátelé,kdo by to byl řekl,
že na čtvrtém podlaží,
za to,že jednou jsem nadzvednul dekl,
malinká potřeba,pěkně se prodraží.
Autor D3dl0z3R, 22.03.2016
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: Poetik, lukassnajdr, Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za blbost se platí? :D

22.03.2016 23:34:48 | Lioness

přesně tak,člověk si musí pomoci a jít té smůle trošku naproti :)

28.03.2016 01:14:53 | D3dl0z3R

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí