Posté a stále

Posté a stále

Anotace: poprvé...:))

Po dnešku nemám, než modro v očích
S příměsí zlaté a vůně po spojení
Skoromoře mých závratí od lůna do zrození
Umění plavat se zúročí až tam skočím

Po dnešku nemám, než modro na rukou
S příměsí zlaté, co se mi zachytila
Za nehty, srdce nám vteřiny netlukou
Umřely malou smrtí rozkoší ze závrati

Po dnešku nemám, než modro na polštáři
S příměsí zlaté, jež schovávám pod ním
Koupu se nahá v prameni modře vodním
Suším se (nahá) pod Tvojí svatozáří...
Autor Krysařka, 22.03.2016
Přečteno 245x
Tipy 5
Poslední tipující: Mácha, enigman, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

modření...

23.03.2016 21:01:33 | enigman

Moudření :)

24.03.2016 20:28:22 | Krysařka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí