Odbuzení

Odbuzení

Anotace: zas a znovu...

Alabastr tváře
hebce a něžně,
ranní poznání přikryje.
Bledne svítání,
záře hvězd
a odlesk svic.
Průzračnost probuzení,
přítomná chvíle, víc už nic.

Oceán vášně zrozený pouští.
Prázdná oáza smyslem ožije.
Unesená krása se spouští
mizejíc ve vlnách příboje.

Pokoření cherubové roní slzy.
Přiznání, přiznání přichází
a zřídkakdy brzy.
Autor ricda, 23.03.2016
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, enigman, Kett, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

většinou pozdě...

23.03.2016 20:36:07 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí