Víra k nevíře

Víra k nevíře

Anotace: ...

Je to k nevíře

míti potíže

s křesťanem na ulici,

s úsměvem na líci.

 

Nutí mě k modlitbě

dívá se pochybně.

Protože nevěřím v Boha,

v jeho očích vidět je zloba.

 

A tak stále mi káže,

že temnota mě sváže.

"Bůh to je synku jistota,

stejně jako robota."

 

Už se mi hnusí,

snad už nic nezkusí.

Nakukám mu nepravdu,

že jsem pořád o hladu.

 

Vyznávám totiž Satana,

do půlnoci už od rána.

Protože nosím jedno triko,

co nutí být křesťany ticho.

 

Je na něm slavný pentagram,

co váží pouhý jeden gram.

A kousek pod ním Smrtka,

která pojídá Ježíše Krista i krtka.

 

Tak radši nezkoušejte víru svou

na mě vytasit i třeba s mačetou.

Můj vzhled už vás mohl varovat,

že dokážu křesťany očarovat.

 

Hrajte si na svém písečku,

ve svém skromném domečku.

Uctívejte si koho chcete

a předávejte to raději vlastním dětem.

 

 

Autor boneslash, 27.03.2016
Přečteno 350x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, Frr, Freak
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...

27.03.2016 22:52:14 | tvořilka

Neboj, další báseň je proti ateistům :D

28.03.2016 11:18:54 | boneslash

to věřím, že je to k nevíře..ale vtipné a zár. vášnivé..:-D*

27.03.2016 17:37:44 | Frr

Zcela vážně se to musí brát !! :D

27.03.2016 22:31:56 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí