Modlitba pro svět

Modlitba pro svět

Anotace: Mír kážeš s mečem v ruce?! - W.S.

Špetku smíchu tvářím smutým

Ať pookřeje chladná duše

Květy lásky srdcím zvadlým

Neb nás temno nepřemůže

Kéž dobré skutky prší z mraků

A temná mračna zmizí pryč

Jízdenky jen do těch vlaků

Co rozvážejí k štěstí klíč

Vlídná slova, ladné kroky a polibky života

Modleme se za mír v světě, kde naděje se mihotá!

Autor Jack Santiago, 27.03.2016
Přečteno 401x
Tipy 4
Poslední tipující: Jarunka, Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné. Možná až přehnaně nadějné, mír asi nikdy nebude všude ve světě.

28.03.2016 11:41:30 | Lioness

Kéž by byl! :-)

28.03.2016 13:39:18 | Jack Santiago

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí