Poslední chvíle

Poslední chvíle

Anotace: Pot se ti line po celém těle, modlit se k bohům doporučuji vřele. Teď na šibenici vlát, budeš s...

Pot se ti line po celém těle,
modlit se k bohům doporučuji vřele.

Teď na šibenici vlát,
budeš se ptát,
co dělat se ptát,
...modlit se a kát.

Ta žena, co se dívá,
už s celým davem splývá.

Přestože stůně,
a ve svém lůně,
nosí tvou dceru,
kterou bys miloval věru.

Avšak na šibenici vlát,
budeš se ptát,
cos jinak dělat měl,
abys nevisel.
Autor Fiadh-bheathach, 30.03.2016
Přečteno 221x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí