No name

No name

Anotace: ---

Jsem jako smrtka,

která spálí tvé kosti 

                                      na prach.

Jsem jako hyena,

libující si v mršinách,

svými drápy trhám

tě na cáry

a zbytky roznáším po planinách

                                                          mezi námi.

 

A zatímco krůpěje potu

na tvých skráních 

zrcadlí proud tvých obav,

já odkládám kosu

                           a ve svých dlaních

 

                           ukrývám epitaf

 

 

                           nás dvou ...

 

 

Autor FroniXY, 30.03.2016
Přečteno 241x
Tipy 1
Poslední tipující: A42
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí