S M R T

S M R T

Anotace: O smrti....Jak to vidím já...

Smrt je víc než život,
Neb nevíš, co Tě čeká,
Smrt je symbol věčnosti,
Je dlouhá, splavná řeka,
Po které se každý vydá,
Když nastane jeho čas,
Pak políbí Tě boží láska,
Ďábel, či andělská slast.

Smrt je naše královna
A dáma našich srdcí,
Na potkání každého
Jednoho dne zkosí.

Smrt je dáma slovutná,
Zvláštní vůní omamná,
Je nádherná a mohutná,
Silná, víc než oddaná..
Je poddajná a spravedlivá,
Chytrá ve své křehkosti,
Je symbolem čistoty,
Krutosti i jemnosti.
Autor Ammazonic, 09.02.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...něco na tom bude ...ale život je přeci jen zábavnější ...:) ...

09.02.2007 11:17:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí