Medzi životom a smrťou

Medzi životom a smrťou

Anotace: o tom, že život je krehký

Včera sa nám narodili kozliatka
boli snehovo biele
a krásne
Dnes som jedno priniesla v náručí
polomŕtve a chladné
Je zvláštne cítiť
ako krehký je život
Je zvláštne cítiť teplo a bolesť v rukách
keď skúšate darovať kúsok svojho života
niekomu inému
Autor Snake woman, 09.03.2005
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí