chlapec

chlapec

ve starších fotkách
z doby
kdy slunce zářilo jasněji
kdy cizinci nemuseli navštěvovat mé lože
kdy i potápějící loď pěla zpěv úchvatnosti
a sny nebyli jen hvězdami na nebi

si pamatuji na chlapce
velice divné dítě
co tvrdil, že z daleka přišel
ze země za hlubokým oceánem

jednoho šťastného dne se naše cesty protnuly
a mnoho věcí mezi námi padlo
během té krátké doby
než opět zmizel


avšak zanechal tu touhu

touhu po jeho návratu
Autor madness.is.freedom, 06.04.2016
Přečteno 229x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí