Zelená

Zelená

Anotace: Inspirace travou

Zelená se tráva,
vím, že tě mám ráda.
Zelenou tě hýčkám,
zelenou tě lovím.
Nikomu nepovím, že
v zeleném háji
se tvé oči smály.
Já se dálkou rozběhla,
i když noc nás doběhla.
Hvězdy při nás stály,
na duších nás hřály.
Tobě patří duše má,
možná stále nevinná.
Autor lesní víla, 11.04.2016
Přečteno 230x
Tipy 1
Poslední tipující: madness.is.freedom
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí