Hra

Hra

Anotace: ---

Smutná jsou rána,

smutné jsou noci,

v nichž zmírají 

múzy.

 

Bolestná touha

                po míru

žene nás do víru

válek.

 

Tiché jsou večery,

tiché jsou noci,

v nichž zneužili jsme

moci...

 

Chtěli jsme být šťastní

                do skonání věků

a v tom spěchu

jsme zemřeli

                 v bázni,

                 jsme jen blázni

                 na hracím poli života...

 

Autor FroniXY, 12.04.2016
Přečteno 232x
Tipy 2
Poslední tipující: madness.is.freedom, Zrzi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí