Být či nebýt

Být či nebýt

Anotace: Jen tak napsaná

Být tužkou?
Být vánkem?
Být spánkem?
Být svetrem?
Být větrem?
A já si přála být člověkem,
žít nevděkem,
smát se i plakat,
na pusu padat.
Snad na pohádku věříce,
na stole mít tři lžíce.
A čekat, čekat na zázrak,
jenž marně hledá lidí zrak.
A v dáli slyšet vílí hlas,
však brzo příjdeš mezi nás.
Autor lesní víla, 13.04.2016
Přečteno 244x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Petbab, Smeglofus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.....To je nádherný:-) St..

13.04.2016 10:45:33 | tvořilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí