ďábel vládne světu

ďábel vládne světu

Doškové střechy domů uchvátily plameny
a já hleděl na tu scenérii zmírajících duší
jako na pořad v televizi

šátkem jsem zakryl svou tvář
aby plameny mi nevnesli zlé myšlenky do hlavy
myšlenky na skázu
na smrt
na bolestivý křik

co se nesl nocí
jako přesvědčení
že ďábel vládne světu
Autor madness.is.freedom, 14.04.2016
Přečteno 435x
Tipy 2
Poslední tipující: WhiteRayne, mikrojimbo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné.
Len... taký detailík: neskúsiš niečo rýmované?

26.05.2016 21:48:49 | WhiteRayne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí