Zápisky lyrickeho učně

Zápisky lyrickeho učně

Anotace: Par poznamek k textům skladbám a exuberanci životní energie.

 

K Mluvenému, deklamovanemu slovu, extatickemu projevu lyrickeho zabarvení. Hlas je vokální instrument jeho atributy jsou síla barva a zvucnost. Jeho veličiny hloubka velikost a sitnicove pole dechové instrumentace. To jsou všechno počáteční úvahy o hlavních složkách absolutního tvůrce, tvůrce je absolutní jen když si je jisty svoji energii a práci na ni v přítomném okamžiku. 

 

Mezi mylniky takových proudu bylo vstupovani do kapsy, psychedelicka výprava za čas a prostor, ornamentální kresba na konci každé hlásky, charakteristicke impulsy patrne z expresivní a surrealisticke povahy a jádra projevu. 

 

Technicke poznámky k realizacim vizí, proud soustredene naděje na zhmotneni alternativního jazyka jako osobnosti, jako bytosti vyhlaskovane pravdou a chaosem, lyrickým chaosem. O osy superpozic. Osoby ryzich zisku energie. Od postupne prostupnosti az ke quantovemu postoupení.

 

Zrcadlení každé shodne hlasky vystrelujicich slabik které spouští shodný rym a tým písmen utváří zceluje a vazi povahu jedné z mnoha set tisíc rovin. Expresivita slova bez háčků a čárek. Bez delicek bez světla bez svetove nákazy zítřejší hudbou budoucnosti ktera léči.

 

Praktické poznámky k realizaci proudnych splavu, jinak známých jako řeky ponoru a kapsy vědomí, alternativní subverzivni flow má za ukol otevřít svetY mysli spolu s hejnem metafor a metamorfoz hmotného materiálu slova.

 

Po strepinach a sterbinach abeceda slunci, temný text, seismicka lyrika, absolutní beaty destrukce a zkázy/ sedm skladeb/Album Lunch U3H X:

 

Exponence X teorie chaosu a proudění kapalin vztazena do prostoru lyricke experimentace.

Sunspawn superstruktura super gravitace sakrální vortex kontex perplex konvex exkluzivní konklavni...

 

V mym srdci explodujou cerne díry 

V jádře srdce vře to a prudce

rapidni pokles světla 

horizont události minulost miry 

Pointa lidskosti hasis a libry...

 

...

 

 

 

Autor Happyyz, 16.04.2016
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a myslím si taky, že když je člověk zamilován, či alespoň vzrušen-ecoutérství není žádnou deviací...:-D* ST

16.04.2016 19:19:29 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí