Moře aneb Snění o delfínech

Moře aneb Snění o delfínech

Anotace: Třetí báseň z mé série "Krajiny".

Moře aneb Snění o delfínech


Procházím se po pláži a přemýšlím o moři,
poslouchám zvuky vln narážejících na písčité pobřeží.

Zahlédnu delfíny a uslyším je zpívat,
nemůžu se na ně vynadívat.

Jak se na ně tak dívám, všimnu si, že sním,
o tom, že jsem jedním z nich a že se přidám k nim.

Plují směrem ke slunci a já ještě stále sním,
že se stanu delfínem a že je dohoním.

Delfíni jsou v dáli a je jim spolu dobře,
nechám si snít o tom, že s nimi pluji přes širé moře.
Autor Minna Seayard, 16.04.2016
Přečteno 475x
Tipy 3
Poslední tipující: A42, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miluji snění.

16.04.2016 22:35:49 | VEDz RVAHEs

Já taky. Můžu se stát čím chci a nikdo mi v tom nezabrání.

17.04.2016 17:27:11 | Minna Seayard

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí