Skála

Skála

Anotace: Trochu smutná básen

Nedobytná zdála ses,
tvrdá jako skála.
Ted ti stéká po vlasech
šampon jako sláva.
Ted ti nebe otvírá bránu dokořán,
a ty stále hledíš nevíš kudy kam.
Po nocích tě hledám,
dveře otvírám,
v náručích tě najdu,
víc nic neříkám.
Křehká ses mi zdála,
já tě miloval.
Zlata třpyt tě zlákal,
do okov tě dal.
Autor lesní víla, 16.04.2016
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sám jsem se mnohdy divil, co všechno jsem dělal, když jsem pochopil PROČ.

16.04.2016 22:41:01 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí