Jenom být rozumný

Jenom být rozumný

Anotace: Pročistit si hlavu...

Bez pera, bez tužky
Není to tak těžké
Otevírám hráze stružky
Není to běžné
Ani u mě, ani u tebe
Je to neveselé, ba přímo smutné
Co dokáže náhoda, co dokáže osud
Jak žili jsme, jak budeme žít
Bohužel stejně jako doposud
Krev prolévat a víno pít
Je to neveselé, ba přímo smutné…
Autor kiksik, 19.04.2016
Přečteno 308x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Krahujec, Jin&Jang, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí