Osudová

Osudová

Anotace: Každou tíhou dá se nějak hnout, my dva máme nočním mořem plout, ať se stane vše, co stát se má, ať našim světem vládne ta láska osudová

 

 

Pro tvůj zvláštní svit

 co tělem jako blesk mi sjel

 já vzdávám se krásy

 jiných dívek a žen

 

 Ten tvůj žár

 vnímám jako suchý troud

když v cárech deště

 unáší mě vody proud

Ať se stane vše, co stát se má

Ať našim světem vládne

 ta láska osudová

 

Každou tíhou dá se nějak hnout

 My dva máme nočním mořem plout

Ať se stane vše, co stát se má

Ať našim světem vládne

 ta láska osudová

 

Každý, kdo si ráno kreslí

déšť i jaro v rozkvětu

 Vnímá svět v němém úžasu

jako bláznivý film z obrazů

 co kolem nás se odehrává

 

Každý, kdo si ráno kreslí

déšť i jaro v rozkvětu

 Vnímá svět v němém úžasu

A ty jako motýl stoupáš mi do hlavy

 zmámená a nemáš žádné zábrany

 

(Hanuš Šparlinek,18.4.2016)

 

Autor Hanuš, 20.04.2016
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí