CORE

CORE

Anotace: ............



proměna začíná už tehdy
brzy bude zábava koukat na bezbřehé polední pořady
ano kouřit se mu nechtělo
ale nepřestával a nepřestával
až zemřel a pokud neožil
je mrtvý dodnes a na co bychom se chtěli ještě zeptat
na židy
na modré panelové domy nebo na zimní mraky
tři balíčky pro dvě osoby
nestačí
proměna je v pořádku
každý si jí prošel
je to v pořádku jsme to jen my nás už znáte
měl to v hlavě seřazené od a po zet
co slíbil to udělal
a co nestihl
dokončili za něj ti
kteří ho připravili o život
v
victory
vítězství
pronáší pán s doutníkem
na pozadí dva zmrzačení válkou drží vlajku poražených
a kouří fasované cigarety
jsme jako rodina žijem jako rodina
dokud se nerozejdem
jsme nejšťasnější prakticky už mrtví na světě
na světě je krásně
takhle bychom dopadli my
kdyby válku vyhrál on
Autor CoT, 20.04.2016
Přečteno 279x
Tipy 9
Poslední tipující: Papagena, bogen, kudlankaW, hanele m., Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pochovat si v dlani rozpadající se vylisovaný upomínky z památníku a nechat je rozplynout se na popel-nic-é a vlastně nic..;)

26.04.2016 22:50:15 | Papagena

Poutave napsano, krajane...,

21.04.2016 06:28:30 | kudlankaW

"Evropa /znovu/ před deštěm"...:-D*

20.04.2016 22:53:35 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí