Spojování ohňů

Spojování ohňů

Anotace: ...

A v okamžiku, kdy se spojí ohně,
my půjdeme, tak jak jsme vždycky byli,
zesláblí, nazí, odhmotnělí,
rorýsi spící v letu,
zbavení vnitřních obav,
připravení na samotu,
hledaje slepý přístav,
v ústí posvátné jeskyně.

A v okamžiku, kdy se spojí ohně,
brána hladově otevřená,
vypustí ze svých útrob syna,
jenž zkrotí všechny naše vášně,
jediným slovem prorockým.

Pak spletitost nás sváže něžně,
a bojovat nebude s kým.

Vtom okamžiku, kdy se spojí ohně...
Autor Vraby, 21.04.2016
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: Móny, VEDz RVAHEs, Frr, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč ne. Byla by to fajn proměna.

21.04.2016 16:59:48 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí