pro okamžik

pro okamžik

Anotace: ...

Život sepni

stejně ho nevyměníš

za dobrý pocit

 

po minutách hodiny

a po hodinách dny

chce se ti

kroutit se v křečích

spát na podlaze

tak aby zmrzlý řasy

o sebe cinkaly

 

a padaly

lámaly se

 

nakonec chodím parkem

už kvetou tulipány

ale na zahradě jsou jen poupátka

 

v tom svém štěstí

sotva vteřinovém

zapomínám na bolesti

 

a chce se mi jen tak být

 

Autor Avola, 21.04.2016
Přečteno 276x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, jitoush, Jin&Jang, Nikita44, Móny, poeta, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..i ten vteřinový okamžik může dodat tolik sil a kuráže,že "vydržíme"
všechno ostatní.....Ji.

22.04.2016 20:41:24 | jitoush

ano tak je to myšleno ..děkuji..:)

22.04.2016 22:42:07 | Avola

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí