21

21

Anotace: Rovnováha

 

Dneska mě napadla jedna myšlenka,
určitě však jen ubohá domněnka.

 

Domněnka,která vyjádřena prostý rýmem,
opustí mě jakmile projdu dalším dýmem.

 

Pátek co pátek, svátek a nepořádek,
píšu básně, verše, rýmy občas jen řádek.

 

Snažím se, hledám, ctím i toleruju.
Ptáš se co? Jen to, co zrovna potřebuju.

 

Cíl, směr občas vidím cestu,
prostou a jasnou. A? Jen už tu nestůj.

 

Chtěla bych získat.
Chtěla bych dýchat.
Chtěla bych křičet. 
Chtěla bych fičet.

 

Tak už jen jednoduše nechtěj,
Nedávej, neber a prostě to nechej.

 

Rovnováha není nebyla a nenajde se.
Aspoň ne teď, tady a v tomhle pustým lese.

 

Získej to co už dávno máš.
Dýchej dokud vzduch je náš.
Křič z plných plic kolem sebe.
Protože fičet můžeš, je to tvé nebe.

 

Rok,
Tenhle rok ,
Tenhle rok rovnováhy,
Tenhle rok rovnováhy mé,

 

Bude.

 

Autor xxxxx, 23.04.2016
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí