Svítání

Svítání

Anotace: ---

Na ranní obloze

krvácí sny

a střípky noci

vrývají se do obzoru.

 

Pláčeš a kapky rosy

smývají poslední

náznaky vzdoru.

 

Nesnaž se vrátit čas.

 

Nebe je modré 

a temnota tvé duše

zahynula rukou svítání.

Den tváří se slepě, hluše,

tvůj štít čistotou zavání...

 

... tak nečekej na soumrak

a vem rozum do hrsti.

Vždyť v náručí neřesti

naděje pozbyla dne ...

 

Autor FroniXY, 25.04.2016
Přečteno 340x
Tipy 6
Poslední tipující: Mácha, Petbab, Nikita44, lesní víla, Zrzi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí