Nejistá láska

Nejistá láska

Anotace: Trochu romantiky

V tvých plachých očích
se zrcadlí strach laně.
Snad nepadne i na mě
až budu se ptát
zda máš mě ráda.
Jak padlý lístek kopretiny
co naději ztrácí
cítit bych se nechtěl.
Snad měsíc mi dnes napoví
zda víc či mín máš mě ráda.
Autor lesní víla, 25.04.2016
Přečteno 427x
Tipy 3
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí